Invent

1000 фирми предлага помощ при създаването на рекламна кампания в Google Adwords.
Adwords представлява рекламна услуга предлагана от Google, която подбира най-точно клиентите, от които се нуждаете. Услугата е обвързана с конкретното търсене в Google и основното предимство е, че можете да подберете ключовите думи, за които да излизат рекламите, държавите в които да се показват и месечните разходи за поддръжка на рекламата.

Важното при управление на реклама в Google Adwords е да се подберат правилно ключовите думи, да се определи оптималната цена на клик на рекламата, както и дневния бюджет, с които да се постигне най-добър резултат за рекламираният бизнес или проект.

Услугата предлагана от проект 1000фирми е за създаване и управление на реклама в Google Adwords като специалист може да проучи пазарната ниша, броят търсения месечно в Google на ключовите думи и най-удачното позициониране на рекламата. Така разходите за Google реклама могат да бъдат редуцирани средно с до 50%  срещу комисионна от 5 до 10% от бюджета за рекламна кампания.

 

 

Контакти

За да научите повече за предложенията за уеб сайтове и другите услуги предлагани от проект 1000фирми можете да се свържете с нас.

Уеб сайт: www.1000firmi.com
тел. 0878 999 194
e-mail: admin@1000firmi.com

Scroll to top