Invent

Изграждане на уеб сайт по примерен дизайн.Уеб сайт цена

Това е най-изгодният начин да се сдобиете с уеб сайт. Уеб сайтовете по примерен дизайн при 1000фирми са с възможност за представяне на изключително много информация, съдържат галерии със снимки и видео файлове. Могат да бъдят променяни спрямо бизнеса ви и ако тези промени бъдат в границите на разумното ние ще извършим тези промени безплатно като част от годишната такса, която плащате.

Не плащате нищо за изграждане на уеб сайт с примерните дизайни. Единственото което плащате е такса за поддръжката на уеб сайта от 60лв/година с включен ДДС  Това превръща изграждането на уеб сайт за 5лв/месец най-изгодната оферта на пазара.

            

Уеб сайтовете в това предложение са във вида:    vashiatsait.1000firmi.com
Ако желаете да получите собствен домейн от вида:   vashiatsait.com  можете да го получите срещу допълнителна такса от 36лв/година
Всички други разходи като тези за хостинг и ремонт на сайта при евентуални проблеми, както и малки промени в съдържанието са за сметка на екипът на 1000firmi.com

Контакти

За да научите повече за предложенията за уеб сайтове и другите услуги предлагани от проект 1000фирми можете да се свържете с нас.

Уеб сайт: www.1000firmi.com
тел. 0878 999 194
e-mail: admin@1000firmi.com

Scroll to top